Wilt u een product terugsturen en afzien van uw aankoop? Dan is het verstandig om contact op te nemen met onze klantenservice.

 

Wat zijn de wettelijke regels?

 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@roomcooler.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Hoe stuur ik een product terug?
Hieronder staan de stappen om het retourneren van een product snel en makkelijk te laten verlopen.

 

U neemt binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling contact met ons op per telefoon of per e-mail.
U verpakt het product (indien redelijkerwijs mogelijk) in de originele verpakking en in een stevige kartonnen omdoos.
U voegt een vermelding van uw ordernummer en achternaam toe aan de omdoos.
U verstuurt het product uiterlijk 14 dagen na uw herroeping aan ons terug.

STAP 1:
Zorg dat u beschikt over een trackingnummer van uw bestelling die u wilt retourneren. Weet u uw trackingnummer niet, neem in dit geval contact op met onze helpdesk voor meer informatie.

STAP 2:
Klik op button ‘Retourlabel aanmaken’, vul uw gegevens in en volg de instructies.

 

Webshop gegevens

Roomcooler.nl
Ferdinand Bolstraat 47
9601JT Hoogezand
Kvk: 72328908
BTW: NL001269940B26